Getuigenissen

Twee jaar geleden besloot ik iets aan mijn overgewicht te doen. Fitnessen en Start to Run hield ik niet vol. Via een vriendin kwam ik in contact met Sofie en ik kreeg een eetgesprek, opmeting en programma op maat. 15 kilo verloor ik in een jaar. Nog belangrijker? Die extra kilo’s blijven weg. Ik voel me fitter en beter in mijn vel.

Eigenlijk ben ik helemaal niet sportief maar de afspraken bij Sofie, daar kijk ik naar uit. Elke sessie opnieuw krijg ik persoonlijke begeleiding en het programma wisselt na vier sessies. Heb ik vragen over eetgewoontes? Dan krijg ik meteen antwoord.

Tinne M. Uit Kessel-lo

Ik voelde me al een tijdje niet meer goed in mijn vel. Kledij zat niet goed meer en toen ik tijdens het shoppen geen enkel geschikt kleedje vond was de maat vol. Er moest iets gebeuren.

Via internet vond ik So Ligne. De vriendelijke ontvangst in het centrum gaf me meteen een goed gevoel. Ze maten en wogen me, tot zelfs mijn vet-, spier- en watermassa toe. Na persoonlijk voedingsadvies besefte ik dat ik totaal verkeerd bezig was. Twee keer per week oefen ik in een verwarmde infraroodcabine en volg ik een infrarood fietsprogramma. Positief is dat je geen spierpijn hebt.

En ondertussen? Slankte ik 10 kilo af op de juiste plaatsen en kreeg ik meer energie. En meet ik zelfs 2 kledingsmaten minder. Bedankt, So Ligne!

Conny C. Uit Kessel-Lo

Plots zie je het staan, dat cijfer op de weegschaal. Dat getal dat je nooit wou zien. Ik vond dat het tijd was voor actie, maar wist niet hoe ik er aan zou beginnen.

Mijn vrouw drong aan om naar So Ligne te gaan. Ik zette mijn twijfels en bedenkingen -is dat niets voor vrouwen?- opzij en maakte een afspraak.

Dat eerste gesprek was een confrontatie met mijn overgewicht en slechte eetgewoontes. In het begin is het moeilijk om de ommekeer te maken. Gelukkig was Sofie er die eerlijk, correct en consequent werkt. Elke dag namen we mijn eetdagboek door en stuurde ze me bij. Ik maakte meer en betere voedingskeuzes zonder honger te lijden.

Mijn eetpatroon veranderde en ik volgde twee sessies per week. Die begonnen telkens met het gevreesde moment: de weging. De korte opvolging was voor mij nodig. Je eetgewoontes bepaal je zelf, maar met de nodige steun maak je sneller en gemakkelijker betere keuzes. Op drie maanden tijd verloor ik 13 kilo en een heleboel centimeters. En vooral: ik zie mezelf niet gauw hervallen in die slechte eet- en leefgewoontes.

Jan M. Uit Kessel-Lo

Jaren geleden leerde ik Sofie kennen. Ze motiveerde me om door te gaan en wekelijks te sporten. Resultaat? Slanker, gezonder, meer energie en mijn hoge bloeddrukproblemen losten op zonder medicijn. Als 59-jarige 10 kilo afslanken op een gezonde manier: dat betekent heel wat. Ook bij mijn man vlogen de kilo’s eraf. Je kan gezond en lekker eten met minder suikers en vetten. Een echte aanrader! Erg praktisch zijn de lockers, douches, airco en vele parkeerplaatsen.

Alfonsine W. Uit Pellenberg